Bread & Boxers

Boxer shorts og basic t-shirts til mænd

Bread & Boxers

Bread & Boxers blev grundlagt i 2009 af Alexander Palmgren og Henrik Lindahl, da de ville lancere undertøjsfavoritter såsom boxershorts, sokker og t-shirts som til at starte med kun var tilgængelige for hotelgæster. Efter deres basic underwear til mænd hurtigt blev populært, udvidede de hurtigt deres kollektioner til udvalgte butikker i Europa, USA og Asien. Deres gode kvalitet og forståelse for vigtigheden af komfort i hverdagstøj er en af grundende til at Butler forhandler Bread & Boxers i vores webshop.

Bread & Boxers underwear og t-shirts

Bread & Boxers handler om at designe essentielle påklædningsdele. De designer basic items, der er komfortable og funktionelle. Bread & Boxers' styles bliver produceret af enten 100 % eller 95 % bomuld for at give den blødeste komfort og det mest optimale fit. Deres dele er enkle og egner sig til dem, der ikke ønsker tydelige logoer i deres look. Bread & Boxers t-shirts er produceret til at være alsidige – de kan både bruges som undertrøje eller styles alene sammen med jeans eller shorts. Syningerne er tydelige i deres tees, som er del af deres finish – hvilket gør at de skiller sig ud fra mængden og har deres eget unikke særpræg. 

Shop Bread & Boxers online

Butler er officiel forhandler af Bread & Boxers til mænd og drenge. Shop disse behagelige og funktionelle undertøjsdele hos Butler.dk. Vi har et bredt udvalg af stilrene basis T-shirts og boxershorts i webshoppen. Vi tilbyder hurtig og sikker levering med Post Danmark og GLS. Hvis du ikke finder varen som forventet eller størrelsen ikke passer, så sender du blot varen retur med retursedlen.