Canada Goose

Canada Goose jakker til mænd – original canadisk kvalitet  

Om Canada Goose

Canada Goose blev grundlagt i et lille lager i Canada for over 50 år siden og er i dag en af de førende producenter af ekstremt vintertøj. De holder i dag stadig deres produktion i Canada, så de kan styre produktionen ned til mindste detalje. Derfor er både design, udførsel og test af overtøjet i højsæde. De har gang på gang været ekstremt sportsfolks fortrukne mærke til lange og kolde ekspeditioner over indlandsisen eller i høje bjerge, og de beviser med det, at de kan klare selv de højeste krav. De går også højt op i æstetik, når det kommer til den dun, som bruges inden i jakkerne og den pelskrave, som også er at finde på de fleste af deres jakker. Dunene og pelsen indkøbes hos godkendte certificerede leverandøre, som er klar over deres politik og deler samme filosofiske og etiske position. I hætten bruges coyote pels og ikke falsk pels, da dette simpelthen ikke beskytter så godt som ægte pels. Pelsen på hætten arbejder hele tiden mod vind og vand. Det beskytter derved ansigtet mod forfrysninger og holder ikke på vand. Dette er ekstrem vigtigt for at skabe en funktionel jakke til mænd, som kan klare enhver situation.

Kvalitet og engagement skaber unikke Canada Goose jakker til mænd 

Hos Butler.dk forhandles Canada Goose jakker til herrer, fordi vi ønsker at give dig den ypperste kvalitet i vores webshop. Du finder hos os et stort udvalg af Canada Goose dunjakker og parkaer til mænd. Vi er certificeret forhandler af Canada Goose og har gennem lang tid solgt jakkerne med stor succes. Her er kvaliteten i top og et stilrent cool design, som holder år efter år. Canada Goose er et sikkert valg, hvis du vil have en kvalitetsjakke, som er flot design, med dejlig komfort, og du altid vil holde dig varm uanset vejret udenfor.

Shop Canada Goose jakker online

Når du shopper jakker online på Butler.dk, er du sikret med 30 dages returret. Dette betyder, at hvis størrelsen ikke er den rette eller varen ikke er som forventet, så sender du det blot retur. Det eneste du skal gøre, er at sende den vedlagte returseddel med en kommentar til hvorfor varen sendes retur.