Dick Moby

Bæredygtige solbriller i højeste kvalitet

Om Dick Moby

Det populære solbrille brand Dick Moby er grundlagt af to designere med en stor passion for surfing og sejlsport. De mødtes i Amsterdam og et par år senere opstod det spændende samarbejde omkring Dick Moby. De to designere startede mærket fordi de ønskede at tage fat på plast-forurening problemet af begge vores oceaner på en positiv måde. Dette skyldes at de begge elsker havet og er vokset op med surfing og sejlads, derved har de oplevet pladsforurening problemet ved første hånd.

 

Bæredygtige solbriller i lækkert design

De to designere har en innovativ tilgang til valg af materialer og stil til deres produkter, alt er bæredygtigt og af højeste kvalitet. Som de selv siger: Kvalitet er nøglen - bæredygtighed er kongen. Sammen med Mazzucchelli, som er markedsledende i produktion af acetat, behandler Dick Moby acetat til deres sorte brillestel. De består af 97% genanvendeligt acetat, hvoraf de resterende 3% er sort blæk. Til de andre farver stel bruger de bionedbrydeligt acetat. Dette er et materiale som både er certificeret af universiteter og miljømyndigheder. Desuden er det lavet uden råolie eller giftig blødgørende. Deres solbrille etui er også lavet i genanvendeligt læder, så det vil sige at hele vejen rundt prøver brandet at være så bæredygtige som overhovedet muligt. Derfor kan man også med garanti sige at mærket er af høj kvalitet og med stor omtanke på miljøet, så man kan med god samvittighed bære et par Dick Moby shades.

 

Shop Dick Moby online på Butler.dk

Butler.dk er officiel forhandler af solbrillemærket Dick Moby. Vi har et stort udvalg af solbriller i diverse farver og former, kig ind på vores webshop for at kigge udvalget og hold endelig øje med nye modeller løbende. Husk at Butler.dk kører med 30 dages returret, det eneste du skal gøre er at aflevere din vare i din nærmeste Butler butik eller sende den til vores webshop med retursedlen, så skal vi nok klare resten.