Diesel

Unikke italienske jeans og bukser af højeste kvalitetDEN VALGTE KATEGORI INDEHOLDER INGEN PRODUKTER

GÅ TIL NYE VARER

Diesel jeans og bukser til herre 

Diesel er et kendt italiensk tøjmærke, som blev grundlagt i 1978 af Renzo Rosso. Diesel er bl.a. kendt for deres reklamer fra 1985 og frem, hvor sloganet ”For sucessful living” bl.a. opstod. Diesel tøj har deres helt eget innovative look som kommer til udtryk gennem nye stilarter, flotte tekstiler, unikke produktionsmetoder og en skrap kvalitetskontrol. Diesel har i mange år formodet at lave bukser, som passer til alle look – hverdag, arbejde, skole og fest. Med et par jeans fra Diesel er du garanteret et produkt i høj kvalitet og med unikke detaljer. 

Butler forhandler et stort online udvalg af Diesel 

Butler forhandler de kendte Diesel modeller som f.eks. Tepphar og Belther, fordi deres jeans kommer i mange forskellige farver, vaske og pasform, som passer alle mænd. Køb bukser med håndlavet slid, dirty wash og flot denim online på Butler.dk. Det sidste nye fra Diesel er deres revolutionerende denim sweatpant også kaldet Jogg Jeans. 

Diesel T-shirt og shorts 

Du kan også supplere dit jeanslook med en casual t-shirt med print fra Diesel, som er perfekt til hverdagslooket. Hos Butler forhandlere vi også en flot sort blazer fra Diesel Clothing som er perfekt til fest. I forårs- og sommerperioden har vi også shorts og denim shorts.