Escentric Molecules

Ekskusiv parfume til herre

Om Escentric Molecules

Escentric Molecules har skabt en innovativ ”duft aura”, den indeholder et enkelt molekylært stof. Grundlæggeren, Geza Schoen har en lang årrække indenfor parfumeindustrien og ønskede at skabe en unik duft. Parfumerne til herre og drenge dufter af dig, men giver en unik aroma som tilføjer din egen duft lidt ekstra. Disse dufte giver, den der bærer den, en særlig og uforklarlig udstråling pga. aroma molekylet kaldet Iso E Super.

Escentric Molecules giver en unik aroma

Er du på udkig efter en unik herreduft og en god parfume, så er Escentric Molecules det helt rette valg. På kort tid er disse dufte blevet yderst populære, da de er helt unikke og er super god kvalitet og derfor holder længe på den der bærer duften. Escentric Molecules er til mænd og drenge, der ønsker noget ekstravagant og anderledes. Dette brand er garanti for god duft, som giver en unik og holdbar duft.

Shop Escentric Molecules online

Vi er officiel forhandler af Escentric Molecules og yder 30 dages fuld returret, hvis du fortryder dit køb. Tjek vores udvalg ud i webshoppen, hvor du kan få inspiration til dit næste køb. Du sender blot varen retur eller medbringer den i vores fysiske butik med retursedlen vedlagt i pakken.