Fila

Ikonisk sportswear brand til drenge

Om Fila

Fila blev grundlagt af to italienske brødre I 1911 og er et af de største sportsbrands i verden. Firmaet startede med at lave tøj til menneskerne der boede i de italienske alper og derefter startede de med at lave sportstøj til mænd. De startede faktisk ud med at producere undertøj, før de i 1970’erne bevægede sig ind i sportstøjsbranchen. Fila blev utrolig populære da de begyndte at satse alt på sportswear. Tøj brandet har eksisteret i over 100 år og er et af de største brands inden for sportsbranchen.

 

Stadig samme look og kvalitet

I 2007 fik mærket et takeover af Fila Korea fra Syd Korea. Siden hen har Fila fået et comeback med deres nye vintage tøj linje med samme gode kvalitet og looket er også tydeligt at genkende. Firmaet forstår at blande sportswear og klassiske silhuetter og farver med nutidige detaljer. Desuden passer deres tøj både til hverdag og til sport. Fila er i den seneste tid blevet utrolig populært inden for modebilledet og mange mixer Fila styles med andet fashion brands. Så hvis man vil være med på moden er det en rigtig god idé at anskaffe sig nogle Fila styles til sin garderobe.

 

Butler.dk er officiel online forhandler af Fila

Fila bliver forhandlet online på Butler.dk. Her har vi styles fra deres populære vintage kollektion som er sporty mixet med det stilet og retro look. Her er der flere styles at finde blandt andet polo, t-shirts, track top, tee med print, sweatshirts og sko. Disse styles kan shoppes i vores Butler butikker i henholdsvis Århus, Aalborg og Hjørring eller online på Butlers webshop butler.dk. Når du handler hos os får du 30 dages fuld returret og det eneste det kræver af dig er, at aflevere din vare i en af vores butikker eller sende den retur til webshoppen. Husk at vi også forhandler Fila til piger på Loftet.dk