H20

Klassisk sportswear i enkelt designDEN VALGTE KATEGORI INDEHOLDER INGEN PRODUKTER

GÅ TIL NYE VARER

Om H2O

H2O brandet er et af de mest ikoniske samt nostalgiske brands i Danmark. De var især kendt tilbage i 80’erne og i 90’erne, men er igen kommet frem og det er noget de unge kan lide. H 2 O blev etableret i 1982 af Jens Knud Lind, han startede ud i sportsbranchen, hvor formålet var af producere sportsudstyr. De producerede blandt andet svømmetøj, det var her af navnet opstod. Det danske brand er mest af alt forbundet med deres trefarvede logo og deres design på tøjet, hvor de tre farver for det meste indgår. Firmaet var også meget kendt, og er det stadig, for deres ikoniske badesandaler. Nu har H2O valgt at lancere en ny kollektion, hvor brandet er blevet opdateret, dog stadig med samme stil og den samme gode kvalitet.

 

Revitalisering af ikonisk fashion brand

H2O har netop lanceret deres nye kollektion, som tager udgangspunkt i en revitalisering af deres brand. Den nye kollektion tager sig allerede rigtig godt ud blandt de unge og man skal være hurtig for, at få fat på noget af det populære tøj. De karakteristiske farver blå, rød og grøn går igen, dog i en mere nedtonet version. Derudover har tøjet fået en bedre pasform og et bedre fit. Virksomheden har formået at komme med en ny kollektion, hvor det er lykkedes dem at bevare de gode elementer fra storhedstiden, samt med små tilføjelser som gør at tøjet passer godt ind i det danske modebillede.

 

Shop H 2 O online på Butler.dk

Vi forhandler det eftertragtede tøjmærke H2O hos Butler. Her er der at finde den nye modekollektion Legacy, hvor der blandt andet er klipklapper, bathshoe, strømper med striber, logo tee, t-shirts, sweat, cap, New York sweat, track pants, track top bobby og logo sweat. Disse styles er unisex og passer derfor både til mænd og kvinder. Tøjet kan shoppes både i Butler butikkerne og på Butlers webshop, Butler.dk.