Happy Socks

Fashion sokker i høj kvalitet

Om Happy Socks


Happy Socks startede i foråret 2008 i Sverige på en grå og kedelig efterårsdag. Brandets vision er at sprede glæde ved at forvandle en daglig nødvendighed til et farverigt stykke design. Strømperne findes i mange forskellige modeller og designs i flere farvekombinationer og originale mønstre. Sokkerne indeholder kun de bedste materialer, som de får leveret fra specielle udvalgte fabrikker. Strømperne er lavet af en stærkere og blødere form for bomuld end normalt, hvorfor sokkerne holder længere. Strømperne er ideelle til unge herrer og mænd, og med det stærkere stykke bomuld ved tæerne og på hælen, hvor sokken normalt får i stykker, gør den strømpen ekstra slidstærk. Alle socks bliver testet på udvalgte fabrikker i Tyrkiet, inden de bliver sendt ud i butikkerne.

Sokker med stil

Med disse smarte herrestrømper kan du sætte lidt liv i din garderobe, hvad enten det er til en festlig begivenhed eller for at pifte hverdagens outfit op. Designerne bag brandet er af den overbevisning, at der findes et par sokker til enhver lejlighed, formål, tankegang og stil. Med Happy Socks er strømper nu ikke længere noget, man tankeløst iklæder sig.

Shop online på Butler.dk

Butler.dk forhandler Happy Socks og har et stort udvalg af deres livlige og skarpeste designs. Med dette mærke kan du uden tvivl få sat mere kulør på hverdagen og pifte herregarderoben op. Prisen og den gode kvalitet går hånd i hånd, hvorfor vi er stolte af at kunne præsentere mærket på Butler.dk. Sokkerne kan købes på Butler.dk med fri fragt fra kr. 400,-. Vi garanterer en sikker levering med GLS og Post Danmark og tilbyder fuld returret indenfor 30 dage, hvis varen ikke lever op til dine forventninger eller størrelsen ikke passer. Du skal blot udfylde den vedlagte returseddel og sende pakken retur til webshoppen.