Item

Nutidige styles i lækkert designDEN VALGTE KATEGORI INDEHOLDER INGEN PRODUKTER

GÅ TIL NYE VARER

ITEM

ITEM er et unikt dansk high street fashion brand til unge mænd, grundlagt i 2008. ITEMs stil er tidssvarende med rå og sporty detaljer. Looket supplerer jeans perfekt. Brandets styrke er at skabe deres egen version af de nyeste internationale trends. Brandet har et konstant vareflow af styles i høj kvalitet til de rigtige priser. Drivkraften i designteamet bag ITEM er innovation og fashion. Designerne henter inspiration og samarbejder med designere i hele verden, hvilket gør, at ITEM altid er opdateret med de seneste tendenser. Du finder kun Items fede styles hos Butler.

Sporty mode med et twist

Vores brede udvalg af ITEM styles inkluderer alt lige fra enkle T-shirts til strik og mønstret skjorter. Er du til et brand der har fingeren på pulsen og altid har et sortiment, der er opdateret med det sidste nye er ITEM det helt perfekte valg. Med brandet får du en garderobe der både er anvendelig til hverdag og til fest – simple basic styles, der kan kombineres med et par fede jeans og skjorter der er perfekte til byturen.

Shop ITEM Online på butler.dk

Butler.dk er officiel online forhandler af ITEM til mænd og drenge. Vi har et bredt udvalg af ITEM på webshoppen hvor du helt sikkert vil blive inspireret til dit næste køb. Er du til unikke styles der følger modens tendenser er brandet det helt rigtige til dig, du bliver ikke skuffet over kollektionens alsidighed. Skulle du opleve at varen ikke lever op til forventningen eller at størrelsen skal ombyttes, skal du blot udfylde den vedlagte returseddel og sende pakken retur til os. Du har 30 dages fuld returret.