Soulland

Dansk modekomet fra København med vildt design

Om Soulland

Soulland er stiftet af modedesigner Silas Adler fra København i 2002. Soullands herre kollektioner bærer præg af typisk skandinaviske og minimaliske styles blandet med mange farver og fede prints. Soullands kollektioner henter inspiration i kulturen og historien, hvilket gør Soullands design og prints til noget af det mest eksperimenterende på den danske modescene. Tidligere har brandet hentet inspiration til deres designs fra Babar, Sverige og Space. I dag er Soulland veletableret i modeverden med deres ikoniske og innovative styles til mænd. Butler.dk forhandler dette mærke pga. deres gode kvalitet og flotte designs.

Soulland skjorter og T-shirts

Soullands udgangspunkt er T-shirts med print, shirts, pants, skjorter og sweatshirts. Trods sin unge alder er Soulland allerede blevet fast inventar i modeblade og på messer rundt om i verden. Man kan altid kende brandet på deres Soulland Ribbon som bl.a. også findes på deres tee og sweatshirts. Brandet er kendt for deres flotte designs, som ofte har et print med deres logo. Derudover har de et design, som har kant og er anderledes end alle andre. Deres skjorter med det sorte print detalje og deres basic tees, som er et must have i enhver garderobe. Soulland er et super fedt mærke til den moderne mand.

Butler.dk er online forhandler af Soulland

Soulland er et moderne dansk modemærke, til herre, i vores butik og på vores webshop. Vi forhandler et stort udvalg af Soullands produkter til mænd. Se Soullands forskellige modeller ved at klikke ind på brand kategorien online på Butler.dk. Vi har hurtig levering med GLS og Post Danmark! Ved at shoppe på Butler.dk slipper du for shopping, og du kan blot få sendt det hjem, som du søger. Hvis du fortryder dit køb eller du ønsker at bytte det til en anden størrelse, så sender du det blot retur til os eller kommer ind i din Butler butik. Du har altid 30 dages returret, når du shopper på Butler.dk.