Still Nordic

Eksklusive lædervarer

Still Nordic

Still Nordic er et moderne dansk brand som blev etableret i 2013 med mange års erfaring indenfor læder og modebranchen. Still Nordic giver mænd klassiske lædervarer, som er stilsikre og i super god kvalitet. Butler.dk forhandler dette brand, da de har et sortiment med flotte tasker, punge og forskellige sleves.

Butler forhandler Still Nordic

Still Nordic er kendt for deres gode læderkvalitet og deres enkle designs. Du kan skabe et personligt udtryk med disse fede tasker, da læderet får et unikt udtryk pga. det patina der skabes, når læderet kommer i brug. Kollektionerne bliver udarbejdet af deres designteam, som har øje for de små detaljer og læderets naturlige egenskaber. Still Nordic har derudover stort fokus på det etiske aspekt af produktionen samt de lovmæssige krav og standarder for kemiske restriktioner, som både beskytter deres kunder, medarbejdere og kunder.

Shop Still Nordic online

Butler.dk er officiel forhandler af Still Nordic, som giver dig mulighed for at få kvalitetstasker, punge og sleeves på webshoppen. Se vores store udvalg på webshoppen og få inspiration til dit næste køb. Hos Butler.dk yder vi 30 dages returret som sikrer at du kan sende varen retur såfremt varen ikke er som forventet. Du sender blot varen retur med den vedlagte returseddel.