American Vintage  

Eksklusive basis i høj kvalitet

American Vintage

Butler.dk forhandler eksklusivt det franske brand American Vintage. Mærket har eksisteret siden 2005 og blev grundlagt af franskmanden Michaêl Azoulay. American Vintage looket er inspireret af af gademoden i USA, hvor Michaêl Azoulay sammen med sit designerteam fik fornemmelsen af et autentisk vintage look. Denne følelse skulle hans basis kollektion afspejle, således kunderne kan shoppe basis t-shirts der bærer præg at vintage følelsen fra gaderne i USA.

American Vintage basis varer

Brandet har slået igennem med deres enestående basis kollektion, hvor hver trøje og/eller T-shirt udmærker sig ved dens komfort i særklasse kombineret med en helt fantastisk pasform der giver bevægelighed i topklasse. Tøjet fra American Vintage har et enkelt design med rene linjer, der gør at deres styles kan mixes med stort set alt i din garderobe. T-shirtens blødhed gør, at den er det perfekte valg til en enkel buks eller under en strik eller skjorte.
 

T-shirts fra American Vintage

Butler.dk forhandler American Vintage T-shirts online, og vi har et stort udvalg af deres stilrene og luksuriøse basis T-shirts. T-shirtene og bluserne er kendetegnet ved deres vask og blødhed. Denne kombination gør disse T-shirts til nogle af de bedste på markedet. Ønsker du har finde en ny yndlings T-shirt, så kan vi klar anbefale at udvide din garderobe med én fra American Vintage.