Birkenstock

Komfortable mode sandaler i tidsløst design

Om Birkenstock

Med mere end 230 års erfaring, er tyske Birkenstock, producent af høj kvalitetsdesign inden for sandaler. Brandet lanceres i 1897 af Konrad Birkenstock, som skabte en kurvet indersål, der blev benyttet af skomagere i produktionen af fodtøj. Senere i 1902 lanceres buede såler i længde og bredde, bedre kendt som, arch-støtte, i fodtøjet, som Karl Birkenstock videreudvikler på. Dette bliver de første udkast til de ergonomiske sandaler som kendes i dag. Modellerne Arizona illustrerer netop denne anatomisk kurvede bund, som ofte ses i kork eller gummi. Birkenstock er i dag førende producent af behagelige sandaler i veludførte designs med luksuøse materialer som; naturlæder, glatlæder, velourlæder og mange flere. Sammenspillet af de forskellige materialer og den utrolige komfort, giver klipklappere en anden konception og mening.

Birkenstock er sandaler og fodtøj skabt i tidløst design med raffinerede detaljer

Komfort og mode er to nøgleord der unægtelig hører sammen, når der tales om virksomheden Birkenstok. De famøse sandaler og footbeds er skabt til både, at kunne benyttes inden- og udendørs til diverse outfits året rundt, og er tilpasset føddernes struktur for en god pasform og komfort. Alle fødder er forskellige, derfor er sålerne speciallavet, og remmene kan tilpasses individuelt til foden ved hjælp af det ikoniske metal spænde, der både er nikkelfrit og korrosionsbeskyttet, samt iltlakeret. Birkenstock badesandaler og fodtøj ses nu over hele verdenen, og er blevet et stilikon, idet de enkle designs også udstråler modebevidsthed og velvære. De grundlæggende principper for Birkenstock funderes på kvalitet, sundhed og materialer med respekt for miljøet. Sålerne i sandalerne understøtter og former sig efter din fod, og er lavet i naturligt genanvendelig kork. Foruden at være behageligt fodtøj, tænkes der endvidere på miljøet. En slags bæredygtig komfort om man vil.

Butler.dk er officielle forhandler af Birkenstock mode sandaler til mænd   

Butler er dansk forhandler af Birkenstocks footbed sandaler, fordi vi finder dette brand eksklusivt, med komfort og velbefindende i fokus. Hos Butler finder du de smarte modesandaler til mænd i farverne blå, sand, brun, tabacco og sort.  Vi har udvalgte styles i Arizona serien, der betegner bredden på sandalen. Desuden finder du Arizona Leth habana, suede i grå ruskind og BS Arizona SI SFB i navy.

Vi er altid klar til at hjælpe dig på vej med nyheder og pasforme i sandalerne. Tøv derfor ikke med at kontakte os på online kundeservice eller i en af vores butikker. På webshoppen sikre vi hurtig og nem levering med Post Danmark og GlS. Husk du har 30 dages returret, og når du har modtaget din pakke, vil der være vedlagt en returlabel såfremt det ønskede produkt ikke lever op til forventningerne.