Hudson

Kvalitets lædersko i klassisk design

Om Hudson

Hudson blev grundlagt i London i 1990 og har siden 2004 etableret sig inden for herresko, hvor kollektionen af lædersko og læderstøvler blev lavet på en lille italiensk fabrik. De leverer trendy fodtøj, der emmer af kvalitet. Brandet stræber efter at innovere, overraske og skubbe grænserne i udviklingen af deres designs. Skoene og støvlerne håndsyes i ægte materialer hvilket tilfører mærket en ekstra dimension af kvalitet. Skoene er et sandt gentlemans-brand, der er bygget op omkring traditioner og klasse. Kollektionerne er inspireret af storbyens puls med alt, hvad det indebærer. Hudson shoes er i dag et veletableret og anerkendt brand i modekredse rundt om i verden med deres lædervask-teknikker, progressive styles og opsigtsvækkende detaljer. Hver enkelt sko har været igennem forskellige behandlinger, teknikker og håndforarbejdet arbejde for at skabe en præcis og unik vintage style. Med hver sko der designes, sigter de efter at lave et statement, der udtrykker både karakter og individuel stil.

 

Hudson sko

Hudson shoes ligger vægt på detaljen og valg af ædle materialer, hvorfor design, kreativitet og kvalitet er grundstene i deres kollektioner. Deres designs rummer alt lige fra stilfulde loafers og støvler til business-sko, altid produceret i det reneste smukke læder, leather eller ruskind, suede med et elegant snit. Skoene passer perfekt til både jeans og dress pants, og støvlerne bliver kun pænere med et naturligt slid som følge af brug. Brandet tilbyder elegante og innovative styles til unge fyrer og mænd.

 

Butler.dk forhandler sko og støvler fra Hudson online

Butler.dk er officiel forhandler af Hudson Shoes i Danmark til herrer, der ønsker at tilføre garderoben et klassisk og rent look. Den gode kvalitet og det stilsikre design går hånd i hånd med prisen, som vi er stolte af at præsentere hos Butler.dk. Hudson shoes kan købes på Butler.dk med fri fragt fra kr. 400,- med GLS. Vi garanterer en sikker levering med GLS og PostNord og tilbyder fuld returret indenfor 30 dage, hvis varen ikke lever op til dine forventninger eller størrelsen ikke passer. Du skal blot udfylde den vedlagte returseddel og sende pakken retur til webshoppen.