MDK / Munderingskompagniet

MDK læderjakker til mændDEN VALGTE KATEGORI INDEHOLDER INGEN PRODUKTER

GÅ TIL NYE VARER

Om MDK / Munderingskompagniet skindjakker til herre

MDK er en forkortelse for det danske brand Munderingskompagniet. MDK har produceret luksus skindjakker til herrer siden 2005. Jakkerne, som er produceret i det lækreste kvalitetslæder, har et sofistikeret look samt høj funktionalitet. Inspirationen til MDKs skindjakker er hentet fra bikermiljøet. Skindjakkerne fra MDK har derfor et råt og vintage look. En skindjakke fra MDK kan bruges til hverdag samt til fest – skind er altid fashion. En skindjakke fra MDK bliver kun federe med tiden. Jo længere en skindjakke fra MDK bruges - jo mere personligt slid får jakken.  Du kan også købe MDK til piger hos Loftet.dk.

Skindjakker-et must have til mænd

En skindjakke fra MDK er et must have i enhver mands garderobe. Med en læderjakke bliver dit outfit med lidt kant og MDK garanterer den bedste kvalitet indenfor læder. Her er der kræset for detaljerne, og kun den bedste kvalitet er god nok. Her er det italiensk læder som jakkerne bliver produceret i, hvilket gør jakkerne smukke at se på, men også behagelige at have på.

MDK skind og læderjakker til mænd

Butler.dk er officiel forhandler af MDK læderjakker til mænd. Disse jakker er den bedste kvalitet og du går aldrig galt i byen med en jakke fra Munderingskompaniet. På butler.dk finder du et udvalg af de flotteste jakker fra MDK. Husk at du altid har 30 dages returret, når du shopper online på Butler.dk.