Norse Projects

Dansk kvalitetsbevidst succes brandDEN VALGTE KATEGORI INDEHOLDER INGEN PRODUKTER

GÅ TIL NYE VARER

Om Norse Projects

Norse Projects er dansk og startede op som butik i 2002 i hjertet af København, i en lille gade bag ved Kongens Have. Det er de kreative drenge Tobias Sloth og Mikkel Grønnebæk som står bag.  I 2009 startede de så deres eget tøjmærke som de gav samme navn. Her opfyldte drengene bag brandet et stigende behov for high end street fashion og for kvalitets arbejdstøj. Nogle af de styles brandet er mest populære på, er deres edgy kasketter, skjorter i kraftigt stof og deres vinterjakker som garanterer at den holder på varmen til vinter.

 

Kvalitetsbevidst tøj fra Norse Projects

Norse Projects startede ud som en af Danmarks mest anerkendte og populære streetwear forretninger. Siden hen har de startet deres egne kollektioner, som også er gået hen og blevet yderst succesfuldt. Det er en ung virksomhed med progressive idéer og et firma i konstant udvikling. De er dedikerede til at forblive dynamiske og et vedvarende inkluderende arbejdssted. I butikken i København kan man tydeligt se at de har en stor passion for funktionalitet, kvalitet, det yderst moderne og klassikerne. I 2015 udvidede de deres sortiment med en hel kollektion, som ikke blot bød på caps og t-shirts. Brandet specialiserer sig i kvalitetsbevidst tøj til både herre og damer. De elsker at blande det traditionellen workwear og streetwear med avantgarde, japanske specialprodukter, sportstøj og teknisk overtøj. Norse Projects klæder er perfekt til alle sæsoner og det er tøj som er nemt at bruge igen og igen. Det er uden tvivl et brand som bør hænge i ens garderobe.

 

Butler.dk er officiel forhandler af Norse Projects

Man kan finde tøjmærket blandt de mest anerkendte butikker i Europa, så derfor er vi yderst beæret over at kan sige, at vi er forhandler af Norse Projects. Vores udvalg består især af tee og shirts blandet andet de populære Niels Procket Boucle og Cotton Linen Stripe udover dette, sælger vi skovmandsskjorter og flannel shirts. Udvalget kan findes på vores webshop eller i en af vores Butler butikker. Husk at du altid har fuld returret i 30 dage. Det eneste du skal gøre er, at aflevere din varer i en af vores Butler butikker eller du kan sende den til vores webshop.