Tiger of Sweden

Tiger of Sweden - urban, minimalistisk og rock n’ roll

Om Tiger of Sweden Jeans

Tiger of Sweden er en svensk modevirksomhed fra Uddevalla, nord for Göteborg. Mærkets historie går tilbage til 1903, hvor virksomheden under et andet navn producerede jakkesæt. Tiger of Sweden opnår hvert år anderkendelse fra modeverdenen for deres flotte kollektioner. Brandet har et klassisk skandinavisk design med et urban, minimalistisk og rock n’ roll look. Tiger of Sweden er til den modebeviste forbruger og trendsætteren, som ønsker et flot klassisk moderne look.

Køb Tiger of Sweden pung, kortholder, bælte og boxershorts

Butler forhandler Tiger of Sweden jeans, skind, sweatshirt og crew neck sweat. Især Tiger of Swedens bukser er populærere, da de har et tight look, men passer mange, da de laves med stretch. Tiger of Swedens jeans produceres i Italien, hvilket er et kvalitetstempel, og kan ses i lækker kvalitet og flotte vaske. Hos Butler finder du også et stor udvalg af accessories og du kan købe alt fra punge, bælter, tasker, kreditkortholder, iphone sleeves, ipad cases og meget mere.

Vi forhandler Tiger of Sweden online

Butler.dk er officiel forhandler for Tiger of Sweden, som sikrer at du kan shoppe god kvalitet og fede styles både i form af jeans, skind, tilbehør og meget andet. Hvis købet ikke er som forventet, så sender du blot varen retur med retursedlen.