Om os

Butler

Butler-Loftet

Butler-Loftet er et dansk fashion koncept som har mainstream modebutikker i Danmark. Hos Butler-Loftet kan den unge modebevidste forbruger altid finde sæsonens hotteste tendenser inden for tøj, sko og accessories fra aktuelle high street brands. 

Looket i Butler-Loftet varierer fra sæson til sæson, og derfor finder du altid de aktuelle looks. Vi tror ikke på et bestemt look, men derimod på aktuel fashion, som altid er i bevægelse. Tag et nærmere kig i vores kategorier: accessories, jakker, jeans, skjorter, sko/støvler og t-shirts.

Hos Butler-Loftet har vi altid et nøje udvalgt mix af danske, internationale og egne high street brands. Brands vælges ligeledes på baggrund af sæsonens tendenser. Fælles for alle brands er konstant fornyelse og et prisleje, hvor de fleste kan være med. Se nærmere på vores udvalg fra bl.a. : Boss Orange, Canada Goose, Dr. Denim, Gabba, J. Lindeberg, Les Deux, Mads Nørgaard, Minimum, NN.07, Parajumpers, RedWing, Royal Republiq, Soulland, Tiger of Sweden, Tommy Hilfiger og Wood Wood.

Hos Butler-Loftet er vi innovative, vi leder altid efter den næste tendens og vi lover, at du altid vil finde nye varer i vores butikker.